Muğla Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : (0252) 223 02 50
Belgegeçer : (0252) 223 02 50
WEB https://muglabilsem.meb.k12.tr
Adres : Kötekli Mahallesi 50. Cadde Okul Sitesi No 26 Kat 3 Menteşe/MUĞLA MENTEŞE TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlk/Ortaokulu ile aynı binada eğitim faaliyetine devam etmektedir.
VİZYON : Hedef kitlesindeki ‘özel yetenekli’ öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak, onların bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlamak.
MİSYON : Hedef kitlesindeki öğrenciler arasında; zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından ‘özel yetenekli’ olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1955
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis : Yok
Ulaşım : İl merkezinden TOKİ dolmuşları ile gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Kötekli Mahallesi/Menteşe/Muğla
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :